Foto
123RF
Pesto este un preparat care scoate în evidență și cele mai banale rețete. În supă reușește să facă același lucru cu brio.

Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 4
Ingrediente:
- 4 lingurițe ulei măsline
- 2 tulpini țelină, tocate
- 2 morcovi, felii
- 1 ceapă, tocată
- sare
- piper măcinat
- 2 linguri pastă de tomate
- 1,2 l supă de legume
- 250 g fasole verde, tăiată în jumătate
- 400 g năut clătit
- 30 g sos pesto
Modalitate de preparare:
- Se încălzește uleiul într-o oală la foc mediu.
- Se adaugă țelina, morcovii, ceapa, 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță piper și amestecați.
- Gătiți pentru aproximativ 5-7 minute.
- Încorporați pasta de tomate și fierbeți pentru încă 1 minut.
- Adăugați supa de legume, fasolea verde, năutul și mazărea congelată.
- Fierbeți până când legumele sunt fierte, aproximativ 25 de minute.
- Distribuiți în boluri și adăugați pesto înainte de a servi.
Facebook Comments
Adaugă comentariu