Home » Supe și ciorbe » Supa cu naut, legume si pesto
Supe și ciorbe Vegetarian & vegan

Supa cu naut, legume si pesto

Foto
123RF
Pesto este un preparat care scoate în evidență și cele mai banale rețete. În supă reușește să facă același lucru cu brio.
supa_cu_naut_legume_si_pesto.jpg

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 4

Ingrediente:

  • 4 lingurițe ulei măsline
  • 2 tulpini țelină, tocate
  • 2 morcovi, felii
  • 1 ceapă, tocată
  • sare
  • piper măcinat
  • 2 linguri pastă de tomate
  • 1,2 l supă de legume
  • 250 g fasole verde, tăiată în jumătate
  • 400 g năut clătit
  • 30 g sos pesto

Modalitate de preparare:

  1. Se încălzește uleiul într-o oală la foc mediu.
  2. Se adaugă țelina, morcovii, ceapa, 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță piper și amestecați. 
  3. Gătiți pentru aproximativ 5-7 minute.
  4. Încorporați pasta de tomate și fierbeți pentru încă 1 minut.
  5. Adăugați supa de legume, fasolea verde, năutul și mazărea congelată.
  6. Fierbeți până când legumele sunt fierte, aproximativ 25 de minute.
  7. Distribuiți în boluri și adăugați pesto înainte de a servi.
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.