Home » Supe și ciorbe » Supa cu taitei chinezesti
Supe și ciorbe

Supa cu taitei chinezesti

  1. Lăsați ciupercile uscate într-un bol cu apă fiartă pentru a se hidrata, timp de 30 de minute. 
  2. Tocați ceapa și varza chinezească.
  3. Feliați pieptul de pui în fâșii subțiri, apoi prăjiți-l într-o tigaie cu ulei și pastă de ardei.
  4. Într-o oală corespunzătoare, turnați supa de pui și adăugați ghimbirul.
  5. Când supa atinge punctul de fierbere, adăugați varza, lăstarii de soia, ceapa tocată, puiul prăjit și sosul de soia.
  6. Mențineți la foc potrivit să clocotească.
  7. Feliați ciuperile și adăugați-le în oală.
  8. Preăgatiți tăițeii conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Scufundați-i în apă fierbinte pentru aproximativ 3 minute. Scurgeți și adăugați-i în supă.
  9. Serviți supa caldă cu coriandru tocat.

  Credit Foto: Fotolia/ Oran Tantapakul

Poza principala

supa_cu_taitei_asiatici.jpg

  • 150 g tăiței chinezești
  • 5 g ciuperci uscate
  • 1 linguriță ghimbir proaspăt
  • 1 ceapă mică
  • 50 g varză chinezească
  • 100 g piept de pui
  • 1/2 linguriță pastă ardei
  • 1/2 linguriță ulei de arahide
  • 1 l supă de pui
  • 1 lingură sos soia
  • 50 g lăstari de soia
  • 2 linguri coriandru tocat
  • sare

 

Ce spui de o supă completă pentru masa de prânz cu tăiței, carne, legume și arome chinezești.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE