- Lăsați ciupercile uscate într-un bol cu apă fiartă pentru a se hidrata, timp de 30 de minute.
- Tocați ceapa și varza chinezească.
- Feliați pieptul de pui în fâșii subțiri, apoi prăjiți-l într-o tigaie cu ulei și pastă de ardei.
- Într-o oală corespunzătoare, turnați supa de pui și adăugați ghimbirul.
- Când supa atinge punctul de fierbere, adăugați varza, lăstarii de soia, ceapa tocată, puiul prăjit și sosul de soia.
- Mențineți la foc potrivit să clocotească.
- Feliați ciuperile și adăugați-le în oală.
- Preăgatiți tăițeii conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Scufundați-i în apă fierbinte pentru aproximativ 3 minute. Scurgeți și adăugați-i în supă.
- Serviți supa caldă cu coriandru tocat.
Credit Foto: Fotolia/ Oran Tantapakul
Poza principala
- 150 g tăiței chinezești
- 5 g ciuperci uscate
- 1 linguriță ghimbir proaspăt
- 1 ceapă mică
- 50 g varză chinezească
- 100 g piept de pui
- 1/2 linguriță pastă ardei
- 1/2 linguriță ulei de arahide
- 1 l supă de pui
- 1 lingură sos soia
- 50 g lăstari de soia
- 2 linguri coriandru tocat
- sare
Ce spui de o supă completă pentru masa de prânz cu tăiței, carne, legume și arome chinezești.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu