Supe și ciorbe

Supa de ardei rosu cu ricotta

  1. Spălați ardeii și tăiați-i în sferturi. 
  2. Îndepărtați-le semințele și eliminați membrana albă.
  3. Tăiați ardeii în cuburi, decojiți cepele și tocați-le mărunt.
  4. Spălați și uscați rozmarinul, rupeți-i acele și tocați-le mărunt.
  5. Îndepărtați semințele de la chilli și tăiați-l în cubulețe.
  6. Încingeți uleiul într-o oală pentru supă.
  7. Căliți ardeii pentru aproximativ 10 minute împreună cu ceapa și ardeiul iute amestecând continuu.
  8. Stingeți cu stock de legume, aduceți supa în punctul de fierbere și mențineți pe foc pentru încă 10 minute.
  9. Îndepărtați supa de pe sursa de foc și încorporați smântâna.
  10. Treceți supa printr-o sită fină și dați din nou în clocot.
  11. Încorporați ricotta, rozmarinul tocat și potriviți după gust cu sare și piper.
  12. Adăugați mierea de albine și amestecați.
  13. Distribuiți supa în boluri și serviți cu ardei tocat cuburi.

Credit Foto: 123RF

Poza principala

supa_de_ardei_rosu_cu_ricotta.jpg

  • 4 ardei roșii
  • 2 cepe 
  • 2 crenguțe rozmarin
  • 1 adei chilli roșu
  • 2-3 linguri ulei măsline
  • 250 ml smântână
  • 170 g ricotta
  • sare
  • piper măcinat
  • 1 linguriță miere albine
  • 2 linguri ardei roșu tăiat cuburi
O supă extrem de gustoasă și sățioasă, perfectă pentru o masă lejeră în familie.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE