- Spălați ardeii și tăiați-i în sferturi.
- Îndepărtați-le semințele și eliminați membrana albă.
- Tăiați ardeii în cuburi, decojiți cepele și tocați-le mărunt.
- Spălați și uscați rozmarinul, rupeți-i acele și tocați-le mărunt.
- Îndepărtați semințele de la chilli și tăiați-l în cubulețe.
- Încingeți uleiul într-o oală pentru supă.
- Căliți ardeii pentru aproximativ 10 minute împreună cu ceapa și ardeiul iute amestecând continuu.
- Stingeți cu stock de legume, aduceți supa în punctul de fierbere și mențineți pe foc pentru încă 10 minute.
- Îndepărtați supa de pe sursa de foc și încorporați smântâna.
- Treceți supa printr-o sită fină și dați din nou în clocot.
- Încorporați ricotta, rozmarinul tocat și potriviți după gust cu sare și piper.
- Adăugați mierea de albine și amestecați.
- Distribuiți supa în boluri și serviți cu ardei tocat cuburi.
Credit Foto: 123RF
Poza principala
- 4 ardei roșii
- 2 cepe
- 2 crenguțe rozmarin
- 1 adei chilli roșu
- 2-3 linguri ulei măsline
- 250 ml smântână
- 170 g ricotta
- sare
- piper măcinat
- 1 linguriță miere albine
- 2 linguri ardei roșu tăiat cuburi
O supă extrem de gustoasă și sățioasă, perfectă pentru o masă lejeră în familie.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu