Home » Supe și ciorbe » Supa de broccoli copt si branza Cheddar
Supe și ciorbe

Supa de broccoli copt si branza Cheddar

  1. Preîncăzliți cuptorul la 250 de grade.
  2. Într-o tigaie cu 1 lingură de ulei de măsline, gătește prazul până când se înmoaie.
  3. Tăiați cartoful în cuburi și combinați-l cu supa de legume.
  4. Aduceți supa în punctul de fierbere.
  5. Până la acest moment, feliați broccoli și împrăștiați-l într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
  6. Stropiți cu restul cantității de ulei, un praf de sare și piper.
  7. Introduceți tava în cuptor pentru 10 minute.
  8. Când broccoli este gata, adăugați-l în supa de legume și lăsați să fiarbă încă 5 minute până sunt fragede legumele.
  9. Îndepărtați de pe sursa de foc și pasați supa cu un blender pentru a obține o consistență omogenă.
  10. Adăugați brânza și amestecați până când aceasta este topită.
  11. Adăugați felii de lămâie și serviți cu iaurt ( opțional )

  Credit Foto: Thinkstock/ getty images 

Poza principala

supa_de_broccoli_copt_si_branza_cheddar.jpg

  • 2 linguri ulei
  • 1 fir de praz
  • 1 cartof mărime medie
  • 1 buchet broccoli, aproximativ 600 g
  • 1,4 l supă legume
  • 200 g brânză Cheddar
  • sare
  • piper măcinat
  • felii lămâie
  • opțional iaurt
Legumele din familia cruciferelor rămân cea mai sănătoasă alegere, implicit și această supă.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE