1. Incalziti uleiul intr-o cratita si caliti ceapa, acoperit, la foc mic, pentru 5 minute. Adaugati broccoli si gatiti pentru inca 3-5 minute.
2. Turnati apa si laptele, adaugati cubul si frunzele de menta. Aduceti la fierbere, amestecand continuu, apoi acoperiti si lasati sa fiarba pentru 20-25 de minute sau pana cand ceapa si broccoliul sunt fierte.
3. Luati de pe foc si turnati intr-un blender. Mixati pana se omogenizeaza. Turnati intr-o cratita curate, readuceti la fierbere si asezonati. Serviti cu crutoane si piper negru proaspat macinat din belsug.
Poza principala
Galerie foto
2 linguri ulei de masline
2 cepe, curatate si taiate
750 g broccoli, taiat
750 lapte degresat
250 ml apa
1 cub concentrat de legume
5 frunze mari de menta
sare si piper
Aceasta supa are o aroma de menta deosebita si este usor de pregatit. Ca sa nu mai vorbim de broccoli, aceasta super-leguma care contine beta caroten, calciu, acid folic, fier si vitamina C.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments
Adaugă comentariu