Broccoli, cartof și o bucată de brânză pentru o supă genială!
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 4
Ingrediente:
- 1 kg broccoli curățat
- 800 ml fond legume
- 1 cartof mediu, tăiat cuburi
- sare
- piper măcinat
- 4 felii brânză de capră
Modalitate de preparare:
- Broccoli se rupe în bucățele.
- Fondul de legume se pune la fiert, apoi se adaugă broccoli și cartoful.
- Fierbeți totul 10 minute, cât să se înmoaie.
- Scurgeți legumele, însă păstrați lichidul.
- Zdrobiți buchețelele de broccoli și cartof într-un blender, adăugând lichid pentru a obține o textură delicată.
- Adăugați lichid până obțineți consistența dorită.
- Distribuiți supa în boluri și adăugați deasupra brânză de capră.
- Adăugați un praf de piper la final și serviți.
Credit Foto: 123RF
*Imaginile sunt cu titlu de prezentare
Facebook Comments
Ce reprezinta fond legume?
Multumesc.