Supe și ciorbe

Supa de cartofi cu anghinare si mascarpone

  1. Într-o tigaie topiți untul și adăugați ceapa, usturoiul anghinarea, cartofii și cimbrul.
  2. Adăugați supa de pui, iar în momentul în care supa atinge punctul de fierbere, acoperiți și lăsați la foc potrivit pentru 30 de minute.
  3. Când anghinarea și cartofii s-au fiert, pasați supa cu un blender până la obținerea unei consistențe cremoase.
  4. Puneți crema obținută pe foc și încorporați brânza mascarpone.
  5. Asezonați cu sare și piper.
  6. Serviți cu bruschete frecate cu usturoi și stropite cu ulei de măsline.

  Credit Foto: Fotolia/ Marco Mayer

Poza principala

supa_cartofi_anghinare_mascarpone.jpg

  • 2 linguri unt
  • 2 căței usturoi, tocați
  • 1 ceapă, tocată 
  • 450 g anghinare, decojită și tocată
  • 250 g cartofi, tăiați cuburi
  • 1 mână frunze cimbru
  • 1,2 l supă legume 
  • 150 g mascarpone
  • sare
  • piper

 

Cu această combinație elegantă vei avea un succes total în fața celor mai rafinați musafiri.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE