- Într-o tigaie topiți untul și adăugați ceapa, usturoiul anghinarea, cartofii și cimbrul.
- Adăugați supa de pui, iar în momentul în care supa atinge punctul de fierbere, acoperiți și lăsați la foc potrivit pentru 30 de minute.
- Când anghinarea și cartofii s-au fiert, pasați supa cu un blender până la obținerea unei consistențe cremoase.
- Puneți crema obținută pe foc și încorporați brânza mascarpone.
- Asezonați cu sare și piper.
- Serviți cu bruschete frecate cu usturoi și stropite cu ulei de măsline.
Credit Foto: Fotolia/ Marco Mayer
Poza principala
- 2 linguri unt
- 2 căței usturoi, tocați
- 1 ceapă, tocată
- 450 g anghinare, decojită și tocată
- 250 g cartofi, tăiați cuburi
- 1 mână frunze cimbru
- 1,2 l supă legume
- 150 g mascarpone
- sare
- piper
Cu această combinație elegantă vei avea un succes total în fața celor mai rafinați musafiri.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments
Adaugă comentariu