Home » Supe și ciorbe » Supa de cartofi cu ciuperci
Supe și ciorbe

Supa de cartofi cu ciuperci

Ciupercile se lasă la înmuiat aproximativ 30 minute, în aproximativ 150 ml apă.
Ceapa tocată mărunt se călește în unt, se adaugă cele două linguri de făină și se stinge cu supa de legume și se dă în clocot.
Se adaugă ciupercile cu tot cu zeama în care au stat și se lasă la fiert încă 10 minute.
Legumele se curăță, se taie în felii și se pun în supă. Se fierb 10 minute după care se adaugă cartofii.
Se condimentează după gust cu sare și piper, iar usturoiul în funcție de preferințe.
Se fierbe totul 20 minute.

Credit foto: Fotolia/ cook_inspire

Poza principala

supa_ciuperci_cartofi.jpg

100 g cartofi albi
2 căței usturoi
250 g rădăcinoase ( morcov, țelină)
1,2 l supă legume
2 linguri unt
2 linguri făină
1 ceapă
2 mâini ciuperci uscate

Supa de cartofi și legume poate deveni un preparat sofisticat dacă adaugi ciuperci uscate!
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.