- Curăță usturoiul și pisează-l cu sare într-un mojar.
- Păstrează câteva nuci pentru momentul servirii, iar restul introdu-le într-un blender împreună cu pâinea scursă de excesul de apă.
- Transferă într-un castron, adaugă câteva linguri cu ulei de măsline, usturoiul și iaurtul.
- Adaugă sucul de lămâie.
- Castraveții tăiați rondele subțiri îi adăugați în amestecul obținut.
- Lăsați la frigider pentru minim 1 oră.
- Serviți cu mărar tocat, felii de lămâie și nuci.
Credit Foto: Fotolia/ minadezhda
Poza principala
- 450 g iaurt gras
- 2 căței usturoi
- 120 g nuci
- sare
- 2 felii pâine ( înmuiate în apă și stoarse)
- 2 castraveți mari
- 2 linguri suc de lămâie
- mărar
Dacă iubești sosul tzatziki cu siguranță te vei îndrăgosti și de această supă răcoritoare și sățioasă.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu