1.Toacă mărunt ceapa şi căleşte-o în unt şi ulei. Dacă vrei să dai culoare supei, adaugă un vârf de cuţit de boia. Amestecă des, ca să nu se prindă.
2.Când ceapa se înmoaie, adaugă 2,5 litri de apă şi lasă să dea în clocot. Potriveşte supa de ceapa de sare şi piper.
3.Pregăteşte frigănelele: taie bagheta în felii, unge-le cu sos de roşii şi pune pe fiecare mozzarella rasă.
4.Dă la cuptor maximum zece minute, până ce se topeşte brânza, iar feliile de pâine se rumenesc. Servește-le pe post de crutoane alaturi de supa de ceapa.
Sugestie Dacă vrei să ții binecunoscuta dietă cu supă de ceapă, renunță la unt și adaugă la fiert păstârnac, morcov şi ardei!
4 cepe
1/2 pachet de unt
3 linguri cu ulei
boia dulce
4 linguri cu sos de roșii
100 g mozzarella rasă
sare
Adaugă comentariu