Home » Supe și ciorbe » Supa de ceapă cu bruschete
Supe și ciorbe

Supa de ceapă cu bruschete

Supa de ceapă

Supa de ceapă pare o idee bună într-o zi friguroasă și mohorâtă. E o variantă excelentă pentru un prânz fără carne.

1. Toacă mărunt ceapa şi căleşte-o în unt şi ulei de măsline. Dacă vrei să dai culoare supei, adaugă un vârf de cuţit de boia. Amestecă des, ca să nu se prindă de fundul vasului. Poți spori savoarea preparatului adăugând și un cățel de usturoi tocat mărunt.

2.Când ceapa se înmoaie și devine sticloasă, adaugă 2,5 litri de apă şi lasă să dea în clocot. Potriveşte supa de ceapa cu sare şi piper.

3. Pregătește apoi bruschetele: taie bagheta în felii, unge-le cu sos de roşii şi pune pe fiecare mozzarella rasă și/sau parmezan.

4.Dă la cuptor bruschetele maximum zece minute, până ce se topeşte brânza, iar feliile de pâine se rumenesc. Servește-le pe post de crutoane alaturi de supă.

 

Sugestie: Dacă vrei să ții binecunoscuta dietă cu supă de ceapă, renunță la unt și adaugă la fiert păstârnac, morcov şi ardei!

Facebook Comments

Diana Colcer

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE