- Ceapa se taie felii subțiri, apoi se adaugă în untul încins și se călește la foc mic, amestecând frecvent.
- Când ceapa este aproape gata, se adaugă 2 căței de usturoi tocați și se mai menține pe foc 3-4 minute.
- Se adaugă făina, urmată de supa de legume.
- Se fierbe la foc mic pentru 15 minute.
- Supa se servește cu bruschete.
- Feliați bagheta și puneți feliile într-o tavă de cuptor.
- Stropiți feliile cu puțin ulei de măsline.
- Când sunt ușor rumenite, scoateți din cuptor și frecați fiecare felie cu usturoi.
- Adăugați mozzarella și introduceți din nou la cuptor pentru 2 minute.
- Serviți supa caldă cu bruschete și mozzarella.
Credit Foto: Fotolia/koss13
Poza principala
- 6-7 cepe
- 5 căței usturoi
- 40 g unt
- 1 l supă legume
- 2 linguri făină
- pâine tip baghetă
- 130 g mozzarella
- sare
- piper
Surprinde-i pe cei dragi cu o supă aromată ce are ca ingredient principal ceapa.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu