Home » Supe și ciorbe » Supa de ceapa cu mozzarella
Supe și ciorbe

Supa de ceapa cu mozzarella

  1. Ceapa se taie felii subțiri, apoi se adaugă în untul încins și se călește la foc mic, amestecând frecvent.
  2. Când ceapa este aproape gata, se adaugă 2 căței de usturoi tocați și se mai menține pe foc 3-4 minute.
  3. Se adaugă făina, urmată de supa de legume. 
  4. Se fierbe la foc mic pentru 15 minute. 
  5. Supa se servește cu bruschete. 
  6. Feliați bagheta și puneți feliile într-o tavă de cuptor.
  7. Stropiți feliile cu puțin ulei de măsline.
  8. Când sunt ușor rumenite, scoateți din cuptor și frecați fiecare felie cu usturoi.
  9. Adăugați mozzarella și introduceți din nou la cuptor pentru 2 minute. 
  10. Serviți supa caldă cu bruschete și mozzarella. 

   Credit Foto: Fotolia/koss13

Poza principala

supa_ceapa.jpg

  • 6-7 cepe 
  • 5 căței usturoi
  • 40 g unt
  • 1 l supă legume
  • 2 linguri făină
  • pâine tip baghetă
  • 130 g mozzarella
  • sare 
  • piper 
Surprinde-i pe cei dragi cu o supă aromată ce are ca ingredient principal ceapa.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.