1. Taie morcovii, rădăcina de pătrunjel și ţelina, cubuleţe. Ceapa toac-o mărunt și pune-o la fiert împreună cu celelalte legume în apă cu un praf de sare.
2. Topește untul și rumenește ușor făina amestecând energic. Adaugă smântâna și în sosul astfel obţinut presară chimenul măcinat. Subţiază apoi cu supa de legume pasate.
3. Opărește roșiile, decojește-le, după care zdrobește-le cu furculiţa și adaugă-le în supa de chimen. Lasă pe foc să mai dea câteva clocote. Servește supa de chimen fierbinte cu crutoane deasupra.
Poza principala
Galerie foto
1 ţelină
1 rădăcină de pătrunjel
2 morcovi
4 roşii
2 cepe
100 g smântână
50 g unt
2 linguri cu chimen
1 lingură cu făină
sare
Pregătește o supă gustoasă si fina folosind ca ingredient de baza chimenul, un condiment aromat și puțin iute.
Numar de portii
4
Calorii
75
Facebook Comments
Adaugă comentariu