Un amestec de cafea cu brandy și ciocolată neagră, pentru dimineți de răsfăț la superlativ.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 4
Ingrediente:
- 150 ml smântână lichidă
- 200 g ciocolată neagră
- 100 ml cafea tare
- 4 linguri brandy (opțional)
- înghețată de vanilie pentru a servi
Modalitate de preparare:
- Puneți smântâna într-o cratiță la foc mediu și aduceți încet în punctul de fierbere.
- Între timp, se taie ciocolata în bucăți mici cu ajutorul unui cuțit și preparați cafeaua.
- Odată ce crema este în punctul de fierbere, opriți căldura și adăugați ciocolata tocată.
- Se amestecă ușor până devine complet netedă, apoi se adaugă cafeaua și brandy.
- Pentru a servi, se împarte în 4 boluri mici și se adaugă o lingură de înghețată de vanilie pentru fiecare porție.
Credit Foto: 123RF
*Imaginile sunt cu titlu de prezentare
Facebook Comments
Adaugă comentariu