Supe și ciorbe

Supa de ciuperci cu orz

  1. Într-o oală aduceți 900 ml apă la fiert împreună cu orzul.
  2. Lăsați focul la mic și mențineți pe foc până când orzul se înmoaie, aproximativ 30-35 de minute.
  3. Între timp, încălziți uleiul într-o oală, și adăugați ceapa, 1/2 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
  4. Acoperiți vasul cu un capac și gătiți pentru aproximativ 5 minute.
  5. Adăugați morcovul și țelina.
  6. Fierbeți pentru încă 6 minute.
  7. Adăugați ciupercile și măriți flacăra.
  8. Gătiți pentru 5 minute și turnați supa.
  9. Adăugați foile de dafin și cimbrul. Fierbeți totul neacoperit pentru aproximativ 10 minute.
  10. La final adăugați orzul și eliminați foile de dafin.
  11. Serviți supa caldă cu crutoane.

Credit Foto: 123RF

Poza principala

supa_de_ciuperci_cu_orz.jpg

  • 200 g orz
  • 1 1/2 linguri ulei măsline
  • 2 cepe galbene, tăiate cuburi
  • sare
  • piper măcinat
  • 1 morcov mare, tăiat cuburi
  • 2 tije apio, tăiate cuburi
  • 600 g ciuperci
  • 1,2 l supă de pui
  • 2 frunze de dafin
  • 2 lingurițe frunze de cimbru, proaspete
  • crutoane ( opțional )
Când îți dorești un meniu diferit, îndrăznește și fii creativ în bucătărie. Noi îți venim în ajutor.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE