Home » Supe și ciorbe » Supa de ciuperci si orz
Supe și ciorbe

Supa de ciuperci si orz

1. Incalziti untul intr-o cratita si caliti prazul pana se inmoaie. Adaugati ciupercile si caliti pentru inca 5 minute, amestecand din cand in cand.

2. Turnati zeama de legume si sosul de soia, apoi puneti paprika, cimbrul/mararul si orzul. Aduceti la fierbere, apoi reduceti focul si fierbeti pentru 40 de minute sau pana cand orzul se inmoaie.

3. Luati jumatate din compozitie si mixati-o folosind un blender, pana obtineti o compozitie cremoasa. Turnati compozitia pasata peste restul de supa si amestecati.

4. Adaugati smantana in supa si amestecati. Puneti si arpagicul, sare, piper si zeama de lamaie dupa gust. Serviti supa de ciuperci si orz cu paine integrala.

Placinte de post cu ciuperci

Poza principala

h_01575955_mica.jpg

60 g unt
4 fire de praz, taiat
500 g ciuperci, taiate
1 l zeama de legume
15 ml sos de soia
15 g paprika
5 g cimbru proaspat sau marar, tocate
100 g orz
125 ml smantana
15 g arpagic, tocat
zeama de lamaie, dupa gust

Mancare de praz cu masline

Un deliciu cald, gustos si ideal pentru zilele in care doresti sa postesti.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.