Home » Supe și ciorbe » Supa de coada de bou
Supe și ciorbe

Supa de coada de bou

1. Incalzeste cuptorul la 140 de grade Celsius. Pune coada de bou in oala. Acopera cu capacul si pune la cuptor timp de 4 ore. Scoate din cuptor si racoreste. Indeparteaza carnea de pe os si grasimea in exces. Pastreaza oasele.

2. Incalzeste uleiul intr-o oala. Caleste ceapa, morcovii si telina timp de 10 minute. Adauga rosiile si mai prajeste amestecul timp de 5 minute. Adauga carnea, oasele si zeama intarita de la carne. Adauga apa, frunza de dafin si sosul. Asezoneaza cu sare si piper ngegru.

4. Acopera oala si lasa la fiert timp de 4 ore. Amesteca din cand in cand. Daca supa pare prea groasa adauga putina apa.

Poza principala

h_01038922.jpg

500g de coada de bou

1 ceapa, taiata

2 morcovi, taiati de-a lungul si feliati

1 tulpina mare de telina, taiata in bucati

6 rosii, taiate cuburi

750ml de apa

15ml de sos de Worcestershire

1 frunza de dafin

Sare si piper negru, dupa gust

Conistenta si hranitoare, supa de coada de bou va deveni o obisnuinta dupa ce o incerci.
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.