1. Incalzeste cuptorul la 140 de grade Celsius. Pune coada de bou in oala. Acopera cu capacul si pune la cuptor timp de 4 ore. Scoate din cuptor si racoreste. Indeparteaza carnea de pe os si grasimea in exces. Pastreaza oasele.
2. Incalzeste uleiul intr-o oala. Caleste ceapa, morcovii si telina timp de 10 minute. Adauga rosiile si mai prajeste amestecul timp de 5 minute. Adauga carnea, oasele si zeama intarita de la carne. Adauga apa, frunza de dafin si sosul. Asezoneaza cu sare si piper ngegru.
4. Acopera oala si lasa la fiert timp de 4 ore. Amesteca din cand in cand. Daca supa pare prea groasa adauga putina apa.
500g de coada de bou
1 ceapa, taiata
2 morcovi, taiati de-a lungul si feliati
1 tulpina mare de telina, taiata in bucati
6 rosii, taiate cuburi
750ml de apa
15ml de sos de Worcestershire
1 frunza de dafin
Sare si piper negru, dupa gust
Adaugă comentariu