- Seîncălzește untul într-o cratiță mare.
- Se adaugă ceapa și se lasă să se încălzească timp de 5 minute până se înmoaie, amestecâmd continuu.
- Adăugați conopida, cuburile de cartofi, stocul de legume, laptele, sare și piper după gust.
- Se aduce în punctul de fierbere, le lasă flacăra la mic și se lasă să fiarbă acoperită timp de 30 de minute, până când conopida se înmoaie.
- Vărsați supa într-un bledner și pulsați până la obținerea unei texturi cremoase.
- Dacă doriți o supă mai lichidă completați cu lapte după preferință.
- Repartizați supa în boluri și adăugați cuburi de brânză maturată.
- Serviți supa caldă.
Credit Foto: Thinkstock/ getty images
Poza principala
- 1 lingură unt
- 1 ceapă mare, tocată fin
- 1 conopida la aproximativ 1 kg, desprinsă în buchețele
- 1 cartof tăiat cuburi
- 700 ml stock legume
- 400 ml lapte
- 100 g brânză chedar maturată, tăiată cuburi
O alegere cremoasă pentru gusturile fine și pretențioase ale celor mici.
Numar de portii
8
Facebook Comments
Adaugă comentariu