Home » Supe și ciorbe » Supa de conopida cu branza pentru copii
Supe și ciorbe

Supa de conopida cu branza pentru copii

  1. Seîncălzește untul într-o cratiță mare.
  2. Se adaugă ceapa și se lasă să se încălzească timp de 5 minute până se înmoaie, amestecâmd continuu.
  3. Adăugați conopida, cuburile de cartofi, stocul de legume, laptele, sare și piper după gust.
  4. Se aduce în punctul de fierbere, le lasă flacăra la mic și se lasă să fiarbă acoperită timp de 30 de minute, până când conopida se înmoaie.
  5. Vărsați supa într-un bledner și pulsați până la obținerea unei texturi cremoase.
  6. Dacă doriți o supă mai lichidă completați cu lapte după preferință.
  7. Repartizați supa în boluri și adăugați cuburi de brânză maturată.
  8. Serviți supa caldă.

  Credit Foto: Thinkstock/ getty images

Poza principala

supa_de_conopida_si_branza.jpg

  • 1 lingură unt
  • 1 ceapă mare, tocată fin
  • 1 conopida la aproximativ 1 kg, desprinsă în buchețele
  • 1 cartof tăiat cuburi
  • 700 ml stock legume
  • 400 ml lapte
  • 100 g brânză chedar maturată, tăiată cuburi
O alegere cremoasă pentru gusturile fine și pretențioase ale celor mici.
Numar de portii
8
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.