Home » Supe și ciorbe » Supa de conopidă cu brânză
Supe și ciorbe

Supa de conopidă cu brânză

Transformă câteva legume gustoase într-o super cremă sățioasă, perfectă pentru a fi savurată urmărind un film captivant. Iată cum se prepară supa de conopidă cu brânzeturi...

Dificultate: ușor
Porții: 6
Ingrediente:
  • 1 cub de unt
  • 1 ceapă mare, tocată
  • 1 conopidă mare, circa 900 g
  • 1 cartof tăiat cuburi
  • 700 ml stoc de legume
  • 400 ml lapte
  • 100 g cheddar maturată

Supă de conopidă

Modalitate de preparare:

  1. Se încălzește untul într-o cratiță mare, se adaugă ceapa și se călește până devine translucidă, timp de aproximativ 5 minute și amestecând frecvent.
  2. Se adaugă conopida ruptă în bucățele, cartoful tăiat în cuburi, stocul de legume, condimentele și laptele.
  3. Se aduce în punctul de fierbere și se lasă să clocotească timp de 30 de minute, până când conopida este moale.
  4. Treceți amestecul prin blender până obțineți o compoziție cremoasă.
  5. Serviți supa de conopidă cu brânză rasă.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments

Diana Colcer

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.