Transformă câteva legume gustoase într-o super cremă sățioasă.
Dificultate: ușor
Timp de preparare:ușor
Porții: 6
Ingrediente:
- 1 cub de unt
- 1 ceapă mare, tocată
- 1 conopidă mare, circa 900 g
- 1 cartof tăiat cuburi
- 700 ml stoc de legume
- 400 ml lapte
- 100 g cheddar maturată
Modalitate de prepapare:
- Se încălzește untul într-o cratiță mare, se adaugă ceapa și se călește până devine translucidă, timp de aproximativ 5 minute și amestecând frecvent.
- Se adaugă conopida ruptă în bucățele, cartoful tăiat în cuburi, stocul de legume, condimentele și laptele.
- Se aduce în punctul de fierbere și se lasă să clocotească timp de 30 de minute, până când conopida este moale.
- Treceți amestecul prin blender până obțineți o compoziție cremoasă.
- Serviți supa cu brânză rasă.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu