Transformă câteva legume gustoase într-o super cremă sățioasă, perfectă pentru a fi savurată urmărind un film captivant. Iată cum se prepară supa de conopidă cu brânzeturi...
Dificultate: ușor |
Porții: 6 |
Ingrediente: |
|
Supă de conopidă
Modalitate de preparare:
- Se încălzește untul într-o cratiță mare, se adaugă ceapa și se călește până devine translucidă, timp de aproximativ 5 minute și amestecând frecvent.
- Se adaugă conopida ruptă în bucățele, cartoful tăiat în cuburi, stocul de legume, condimentele și laptele.
- Se aduce în punctul de fierbere și se lasă să clocotească timp de 30 de minute, până când conopida este moale.
- Treceți amestecul prin blender până obțineți o compoziție cremoasă.
- Serviți supa de conopidă cu brânză rasă.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu