Frigul ne îndeamnă să pregătim o supă nutritivă.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 4
Ingrediente:
- 1 fir praz
- 1 conopidă (aproximativ 800 g) tăiată bucăți
- 1 cutie X 400 g fasole albă
- 1 l stoc legume
- parmesan pentru a servi
Modalitate de preparare:
- Sotați prazul într-o lingură de ulei de măsline, la foc ușor timp de 5 minute, până se înmoaie.
- Se adaugă conopida, stocul de legume și fasolea.
- Se fierbe până când conopida devine fragedă, apoi se îndepărtează de pe sursa de foc.
- Cu ajutorul blenderului, transformați legumele într-o cremă netedă.
- Transferați amestecul din nou în oală și asezonați cu piper măcinat alb.
- Se servește supa caldă în boluri mari, cu un pic de parmezan ras.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu