Home » Supe și ciorbe » Supă de conopidă cu fasole albă
Supe și ciorbe

Supă de conopidă cu fasole albă

supa conopidă

Frigul ne îndeamnă să pregătim o supă nutritivă.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 4

Ingrediente:

  • 1 fir praz
  • 1 conopidă (aproximativ 800 g) tăiată bucăți
  • 1 cutie X 400 g fasole albă
  • 1 l stoc legume
  • parmesan pentru a servi

Modalitate de preparare:

  1. Sotați prazul într-o lingură de ulei de măsline, la foc ușor timp de 5 minute, până se înmoaie.
  2. Se adaugă conopida, stocul de legume și fasolea.
  3. Se fierbe până când conopida devine fragedă, apoi se îndepărtează de pe sursa de foc.
  4. Cu ajutorul blenderului, transformați legumele într-o cremă netedă.
  5. Transferați amestecul din nou în oală și asezonați cu piper măcinat alb.
  6. Se servește supa caldă în boluri mari, cu un pic de parmezan ras.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.