Home » Supe și ciorbe » Supa de creveti si lapte de cocos
Supe și ciorbe

Supa de creveti si lapte de cocos

1. Preparati taiteii conform instructiunilor de pe ambalaj.

2. Intre timp, incalziti pasta de curry si laptele de cocos intr-o cratita, amestecand.

3. Adaugati crevetii, ceapa, ardeiul, coaja si zeama de lime, zeama de peste si zaharul. Fierbeti pentru 10-15 minute, apoi adaugati taiteii si dati numai un clocot. Garnisiti cu coriandru si serviti cald.

Poza principala

rexfeatures_1292705l_mica.jpg

60 g taitei thailandezi
1 lingura pasta de curry
400 ml lapte de cocos
100 g creveti decorticati, prefierti
5 cepe verzi, tocate
1/2 ardei iute, fara seminte, tocat
coaja si zeama de la 1/2 lime
2 linguri zeama de peste
un varf de cutit de zahar
coriandru, pentru garnisire

Pasta de curry poate fi extrem de picanta. Tocmai de aceea, puneti mai intai o lingurita, vedeti cat de picant este, apoi adaugati inca 2 lingurite, daca este cazul.
Numar de portii
2
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE