1. Preparati taiteii conform instructiunilor de pe ambalaj.
2. Intre timp, incalziti pasta de curry si laptele de cocos intr-o cratita, amestecand.
3. Adaugati crevetii, ceapa, ardeiul, coaja si zeama de lime, zeama de peste si zaharul. Fierbeti pentru 10-15 minute, apoi adaugati taiteii si dati numai un clocot. Garnisiti cu coriandru si serviti cald.
Poza principala
Galerie foto
60 g taitei thailandezi
1 lingura pasta de curry
400 ml lapte de cocos
100 g creveti decorticati, prefierti
5 cepe verzi, tocate
1/2 ardei iute, fara seminte, tocat
coaja si zeama de la 1/2 lime
2 linguri zeama de peste
un varf de cutit de zahar
coriandru, pentru garnisire
Pasta de curry poate fi extrem de picanta. Tocmai de aceea, puneti mai intai o lingurita, vedeti cat de picant este, apoi adaugati inca 2 lingurite, daca este cazul.
Numar de portii
2
Facebook Comments
Adaugă comentariu