Home » Supe și ciorbe » Supa de crutoane
Supe și ciorbe

Supa de crutoane

1. Toarna uleiul intr-o oala si asezoneaza cu sare, piper si ierburi. Infierbanta uleiul si prajeste bucatile de paine pana devin aurii. Indeparteaza de pe foc si pune bucatile de paine pe un prosop de bucatarie care sa absoarba excesul de ulei.

2. Pune supa de legume la fiert si toarn-o in castroane. Plaseaza crutoanele si garniseste. Supa se serveste imediat si este ideala si pentru zilele de post.

Supa de gulii cu perisoare

Poza principala

h_01062129.jpg

O cana de ulei

Sare si piper

O lingura de ierburi uscate (cimbru sau rozmarin)

6 felii de paine, fara coaja, taiate in bucati mici

Supa la alegere

Nu arunca painea care e prea veche sa o mai folosesti pentru sandvisuri! Iata un mod de a o prepara. Supa de crutoane este sanatoasa si consistent.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.