- Tăiați pipetul de curcan în fâșii subțiri.
- Căliți bucățile de carne într-o tigaie cu ulei de măsline încins, amestecând frecevent.
- Feliați ciupercile și căliți-le separat într-o tigaie cu unt și ceapa tocată.
- Adăugați orezul, amestecând continuu.
- Turnați 2 l de apă și adăugați concentratul de supă.
- Lăsați să fiarbă până când orezul este gata.
- Încorporați smântâna și adăugați carnea.
- Lăsați supa să ajungă în punctul de fierbere și îndepărtați de pe sursa de foc.
- Potriviți gustul cu sare și piper.
- Adăugați pătrunjelul tocat mărunt.
Credit Foto: Thinkstock/ getty images
Poza principala
- 500 g piept curcan
- 250 g ciuperci chapignon proaspete
- 200 g orez basmati
- 1 ceapă
- 250 g smântână
- cuburi de unt
- 1 cub concentrat supă de pui
- 1 legătură pătrunjel
- 2 linguri ulei măsline
- sare
- piper măcinat
Dacă vă place supa de pui a la grec, această rețetă cu siguranță este pe placul vostru.
Numar de portii
8
Facebook Comments
Adaugă comentariu