Home » Supe și ciorbe » Supa de curcan si ciuperci
Supe și ciorbe

Supa de curcan si ciuperci

  1. Tăiați pipetul de curcan în fâșii subțiri. 
  2. Căliți bucățile de carne într-o tigaie cu ulei de măsline încins, amestecând frecevent.
  3. Feliați ciupercile și căliți-le separat într-o tigaie cu unt și ceapa tocată.
  4. Adăugați orezul, amestecând continuu.
  5. Turnați 2 l de apă și adăugați concentratul de supă.
  6. Lăsați să fiarbă până când orezul este gata.
  7. Încorporați smântâna și adăugați carnea.
  8. Lăsați supa să ajungă în punctul de fierbere și îndepărtați de pe sursa de foc. 
  9. Potriviți gustul cu sare și piper.
  10. Adăugați pătrunjelul tocat mărunt.

  Credit Foto: Thinkstock/ getty images

Poza principala

supa_de_curcan_cu_ciuperci.jpg

  • 500 g piept curcan
  • 250 g ciuperci chapignon proaspete
  • 200 g orez basmati
  • 1 ceapă
  • 250 g smântână
  • cuburi de unt
  • 1 cub concentrat supă de pui
  • 1 legătură pătrunjel
  • 2 linguri ulei măsline
  • sare 
  • piper măcinat
Dacă vă place supa de pui a la grec, această rețetă cu siguranță este pe placul vostru.
Numar de portii
8
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE