Home » Supe și ciorbe » Supa de dovleac
Supe și ciorbe

Supa de dovleac

1: Pune feliile de dovleac la copt in folie de aluminiu.

2: Caleste ceapa, morcovul si telina, tocate marunt, in putina margarina. Cand sunt facute, da-le deoparte.

3: Cand dovleacul copt e gata, curata-l frumos, taie-l in cuburi si pune-le in mixer. Pune legumele calite si restul de margarina. Amesteca pana devine un piure. Adauga o cana, doua cu apa si pune la fiert.

4: Lasa sa dea intr-un clocot, doua, potriveste de sare si piper, trage de pe foc si adauga smantana. Serveste supa de dovleac cu frunzulite de salvie si felii subtiri de paine prajita.

Revista FEMEIA DE AZI

Supa de sfecla rosie cu smantana

Placinta cu dovleac si nuci

Poza principala

supa_de_dovleac_400.jpg

2 felii mari de dovleac dulce
1 ceapa
50 g margarina
100 ml smantana vegetala
1 morcov
1 telina mica
sare
piper

Ca supa de dovleac sa fie mai interesanta, presara cateva seminte: de susan, de pin, poate chiar miez de seminte de dovleac prajite.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.