- Preîncălziți cuptorul la 200 de grade.
- Combinați untul cu zahărul brun, 1/4 linguriță scorțișoară.
- Distribuiți amestecul uniform pe pâine și așezați feliile într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
- Coaceți timp de 8-10 minute până când pâinea este crocantă și toppingul topit.
- Tăiați feliile în bucăți mici, pătrățele.
- Într-o oală gătiți ceapa în margarină și adăugați jumătate din cantitatea de supă, apoi lăsați să fiarbă pentru 15 minute.
- Turnați supa într-un blender și procesați câteva secunde.
- Vărsați conținutul înapoi în oala, adăugați restul cantității de supă, piureul de dovleac, sare, scorțișoară, ghimbir și piper.
- Amestecați, aduceți supa în punctul de fierbere și mențineți pe foc pentru 10 minute.
- Când supa este gata, îndepărtați de pe sursa de foc și încorporați smântâna lichidă.
- Serviți cu crutoane aromatizate.
Credit Foto: Thinkstock/getty images
Poza principala
- 50 g margarină
- 1 lingură zahăr brun
- 1/4 linguriță scorțișoară
- 4 felii pâine
- 160 g ceapă tocată
- 2 linguri unt
- 820 ml supă legume
- 425 g dovleac, făcut piure
- 1 linguriță sare
- 1/8 linguriță ghimbir
- 1/8 linguriță piper negru
- 1/8 linguriță scorțișoară
- 250 ml frișcă
Această combinație este o adevărată simfonie de arome.
Numar de portii
6
Facebook Comments
Adaugă comentariu