Home » Supe și ciorbe » Supa de dovleac si crutoane aromate cu scortisoara
Supe și ciorbe

Supa de dovleac si crutoane aromate cu scortisoara

  1. Preîncălziți cuptorul la 200 de grade.
  2. Combinați untul cu zahărul brun, 1/4 linguriță scorțișoară.
  3. Distribuiți amestecul uniform pe pâine și așezați feliile într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
  4. Coaceți timp de 8-10 minute până când pâinea este crocantă și toppingul topit.
  5. Tăiați feliile în bucăți mici, pătrățele.
  6. Într-o oală gătiți ceapa în margarină și adăugați jumătate din cantitatea de supă, apoi lăsați să fiarbă pentru 15 minute.
  7. Turnați supa într-un blender și procesați câteva secunde.
  8. Vărsați conținutul înapoi în oala, adăugați restul cantității de supă, piureul de dovleac, sare, scorțișoară, ghimbir și piper.
  9. Amestecați, aduceți supa în punctul de fierbere și mențineți pe foc pentru 10 minute.
  10. Când supa este gata, îndepărtați de pe sursa de foc și încorporați smântâna lichidă.
  11. Serviți cu crutoane aromatizate.

  Credit Foto: Thinkstock/getty images

Poza principala

supa_de_dovleac_si_crutoane_cu_scortisoara.jpg

  • 50 g margarină
  • 1 lingură zahăr brun
  • 1/4 linguriță scorțișoară
  • 4 felii pâine
  • 160 g ceapă tocată
  • 2 linguri unt
  • 820 ml supă legume
  • 425 g dovleac, făcut piure
  • 1 linguriță sare
  • 1/8 linguriță ghimbir
  • 1/8 linguriță piper negru
  • 1/8 linguriță scorțișoară
  • 250 ml frișcă
Această combinație este o adevărată simfonie de arome.
Numar de portii
6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.