- Încălziți uleiul într-o oală și adăugați ceapa feliată.
- Amestecați și gătiți la foc mic pentru 5-10 minute până se înmoaie.
- Adăugați dovleacul, baconul și chimenul în oală.
- Amestecați, lăsați focul la mic, acoperiți vasul cu un capac și lăsați să fiarbă pentru 10 minute.
- Adăugați supa de legume, aduceți ân punctul de fierbere și fierbeți pentru 20 de minute.
- Când dovleacul este fraged, pasați cu un blender pentru a obține o textură cremoasă.
- Potriviți gustul cu sare și piper.
- Serviți supa caldă cu coriandru tocat și chifle prăjite.
Credit Foto: Thinkstock/getty images
Poza principala
- 1 lingură ulei măsline
- 200 g ceapă, tăiată felii
- 1,3 kg dovleac decojit și fără sâmburi
- 125 g bacon afumat
- 1 lingură chimen
- 750 ml supă legume
- sare
- piper
- coriandru proaspăt
- chifle crocante pentru servire
Supa cremoasă pusă în valoare prin adăugarea fâșiilor de bacon.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu