Home » Supe și ciorbe » Supa de dovleac cu bacon picant
Supe și ciorbe

Supa de dovleac cu bacon picant

  1. Încălziți uleiul într-o oală și adăugați ceapa feliată.
  2. Amestecați și gătiți la foc mic pentru 5-10 minute până se înmoaie.
  3. Adăugați dovleacul, baconul și chimenul în oală.
  4. Amestecați, lăsați focul la mic, acoperiți vasul cu un capac și lăsați să fiarbă pentru 10 minute.
  5. Adăugați supa de legume, aduceți ân punctul de fierbere  și fierbeți pentru 20 de minute.
  6. Când dovleacul este fraged, pasați cu un blender pentru a obține o textură cremoasă.
  7. Potriviți gustul cu sare și piper.
  8. Serviți supa caldă cu coriandru tocat și chifle prăjite.

  Credit Foto: Thinkstock/getty images

Poza principala

supa_de_dovleac_cu_bacon_picant.jpg

  • 1 lingură ulei măsline
  • 200 g ceapă, tăiată felii
  • 1,3 kg dovleac decojit și fără sâmburi
  • 125 g bacon afumat
  • 1 lingură chimen
  • 750 ml supă legume
  • sare
  • piper
  • coriandru proaspăt
  • chifle crocante pentru servire
Supa cremoasă pusă în valoare prin adăugarea fâșiilor de bacon.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE