- Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie.
- Adăugați ardeiul roșu și ceapa și amestecați până când legumele se înmoaie.
- Adăugați usturoiul și chimenul și gătiți pentru încă 2 minute.
- Adăugați piureul de dovleac, fasolea scursă și clătită, porumbul dulce, supa de pui, pasta de roșii și 1 lingură coriandru.
- Potriviți gustul cu sare și piper.
- Aduceți supa în punctul de fierbere și mențineți pentru 25 de minute la foc potrivit.
- Serviți supa cu smântână și coriandru tocat.
Credit Foto: thinkstock/getty images
Poza principala
- 1 lingură ulei măsline
- 1 ardei roșu tocat
- 1 ceapă tocată
- 2 căței usturoi, tocați
- 1 linguriță chimen
- 400 g piure dovleac
- 400 g fasole
- 300 g porumb dulce
- 500 ml supă
- 600 g pastă roșii
- 1 lingură coriandru proaspăt
- 200 ml smântână ( opțional )
- sare
- piper
- coriandru tocat pentru servit
Piure de dovleac combinat cu fasole și porumb dulce, totul servit cu smântână și coriandru.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu