Home » Supe și ciorbe » Supa de dovleac cu fasole
Supe și ciorbe

Supa de dovleac cu fasole

  1. Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie.
  2. Adăugați ardeiul roșu și ceapa și amestecați până când legumele se înmoaie.
  3. Adăugați usturoiul și chimenul și gătiți pentru încă 2 minute.
  4. Adăugați piureul de dovleac, fasolea scursă și clătită, porumbul dulce,  supa de pui, pasta de roșii și 1 lingură coriandru.
  5. Potriviți gustul cu sare și piper.
  6. Aduceți supa în punctul de fierbere și mențineți pentru 25 de minute la foc potrivit.
  7. Serviți supa cu smântână și coriandru tocat.

 Credit Foto: thinkstock/getty images

Poza principala

supa_de_fasole_cu_dovleac.jpg

  • 1 lingură ulei măsline
  • 1 ardei roșu tocat
  • 1 ceapă tocată
  • 2 căței usturoi, tocați
  • 1 linguriță chimen
  • 400 g piure dovleac
  • 400 g fasole 
  • 300 g porumb dulce
  • 500 ml supă 
  • 600 g pastă roșii
  • 1 lingură coriandru proaspăt
  • 200 ml smântână ( opțional )
  • sare
  • piper
  • coriandru tocat pentru servit
Piure de dovleac combinat cu fasole și porumb dulce, totul servit cu smântână și coriandru.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.