Home » Supe și ciorbe » Supa de dovleac si ciuperci
Supe și ciorbe

Supa de dovleac si ciuperci

Curata dovleacul de coaja si de seminte, apoi taie-l in bucati si fierbe-l inabusit cu o ceapa taiata marunt si putin unt. Caleste ciupercile intr-o tigaie incinsa cu ulei, pieptul de pui si usturoiul tocat marunt.

Condimenteaza cu sare, stinge cu apa si lasa la foc potrivit timp de 20-25 de minute. Da dovleacul fiert prin sita, apoi subtiaza cu supa de legume si pune-l din nou pe foc.

Adauga ciupercile si pieptul de pui. Condimenteaza cu putin piper si sare, apoi drege cu smantana. Cand servesti supa de dovleac si ciuperci, presara patrunjel verde tocat marunt deasupra.

Sursa: Revista FEMEIA.

 

Poza principala

supa-de-dovleac_400.jpg

300 g ciuperci curatate;
500 g dovleac;
o ceapa;
50 g unt;
un catel de usturoi;
3 linguri ulei;
200 g piept de pui;
1l supa de legume;
sare; piper;
o lingura de smantana;
patrunjel verde.

Savoarea deosebita a dovleacului se intrepatrunde perfect cu gustul ciupercilor.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.