1. Foloseste un pistil sa separi semintele de coriandru. Taie ceapa marunt, pune-o intr-o oala mare cu uleiul de masline si semintele de coriandru, prajeste pana se inmoaie si adauga dovleacul. Prajeste timp de 8-10 minute, apoi adauga zeama de legume, suc de portocala si asezoneaza cu sare si piper.
2. Lasa la fiert timp de inca 10 minute pana ce dovleacul este foarte moale. Pune la blender, adauga smantana si garniseste supa de dovleac si cu semintele de dovleac.
Serveste aceasta supa de dovleac fierbinte.
4 linguri de ulei de masline
2 cepe medii
1kg de dovleac curatat, taiat cuburi
1 lingurita de seminte de coriandru
1 portocala medie
700ml de zeama de pui sau de legume
Smantana pentru garnisire
Seminte de dovleac pentru garnisire
Sare si piper dupa gust
Adaugă comentariu