Home » Supe și ciorbe » Supa de dovleac
Supe și ciorbe

Supa de dovleac

1. Foloseste un pistil sa separi semintele de coriandru. Taie ceapa marunt, pune-o intr-o oala mare cu uleiul de masline si semintele de coriandru, prajeste pana se inmoaie si adauga dovleacul. Prajeste timp de 8-10 minute, apoi adauga zeama de legume, suc de portocala si asezoneaza cu sare si piper.

2. Lasa la fiert timp de inca 10 minute pana ce dovleacul este foarte moale. Pune la blender, adauga smantana si garniseste supa de dovleac si cu semintele de dovleac.

Serveste aceasta supa de dovleac fierbinte.

Poza principala

h_01037684.jpg

4 linguri de ulei de masline

2 cepe medii

1kg de dovleac curatat, taiat cuburi

1 lingurita de seminte de coriandru

1 portocala medie

700ml de zeama de pui sau de legume

Smantana pentru garnisire

Seminte de dovleac pentru garnisire

Sare si piper dupa gust

Usor de pregatit, supa de dovleac este un deliciu pentru intreaga familie intr-o seara racoroasa.
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.