- Într-o oală mai mare adăugați ulei de măsline iar când acesta începe să sfârâie, adăugați cârnații.
- Gătiți cârnații câte 5 minute pe fiecare parte.
- Când aceștia sunt gata, transferați-i pe un tocător și feliați-i.
- În acest timp adăugați ceapa tocată, în oala în care au fost prăjiți cârnații.
- Gătiți ceapa la foc potrivit pentru 5 minute.
- Adăugați dovleceii feliați, un praf de sare și acoperiți cu un capac.
- Lăsați încă 5 minute să se gătească.
- Adăugați cârnații, orezul fiert în prealabil și supa de pui.
- Lăsați pe foc până când supa începe să clocotească.
Credit Foto: Fotolia/ istetiana
Poza principala
- 450 g cârnați nefierți
- 1 ceapă
- 3 dovlecei
- 150 g orez brun ( fiert în prealabil )
- 1,2 l supă pui
- ulei măsline
- sare
- piper
Doar 3 ingrediente de bază pentru o supă inedită cu orez, cârnați și dovlecei.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu