Home » Supe și ciorbe » Supa de dovlecei cu carnati
Supe și ciorbe

Supa de dovlecei cu carnati

  1. Într-o oală mai mare adăugați ulei de măsline iar când acesta începe să sfârâie, adăugați cârnații.
  2. Gătiți cârnații câte 5 minute pe fiecare parte.
  3. Când aceștia sunt gata, transferați-i pe un tocător și feliați-i.
  4. În acest timp adăugați ceapa tocată, în oala în care au fost prăjiți cârnații.
  5. Gătiți ceapa la foc potrivit pentru 5 minute.
  6. Adăugați dovleceii feliați, un praf de sare și acoperiți cu un capac.
  7. Lăsați încă 5 minute să se gătească.
  8. Adăugați cârnații, orezul fiert în prealabil și supa de pui. 
  9. Lăsați pe foc până când supa începe să clocotească.

  Credit Foto: Fotolia/ istetiana

Poza principala

supa_dovlecei_carnati.jpg

  • 450 g cârnați nefierți 
  • 1 ceapă 
  • 3 dovlecei
  • 150 g orez brun ( fiert în prealabil )
  • 1,2 l supă pui 
  • ulei măsline
  • sare
  • piper
Doar 3 ingrediente de bază pentru o supă inedită cu orez, cârnați și dovlecei.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.