15 minute pentru un bol plin cu gust! Rețeta ideală pentru vară.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 8
Supă cremă de dovlecei
Ingrediente:
- 500 g cartofi tăiați cuburi
- 2 cuburi supă concentrată de legume
- 1 kg dovlecei
- 1 legătură ceapă verde
- 100 g brânză cheddar maturată
- un praf nucșoară
Modalitate de preparare:
- Se pun cartofii într-o tigaie mare, cu suficientă apă pentru a-i acoperi și se adaugă cuburile de supă.
- Se aduce în punctul de fierbere, apoi se acoperă și se lasă timp de 5 minute.
- Se adaugă dovleceii, se pune capacul din nou și se fierbe timp de încă 5 minute.
- Completați cu ceapa verde, acoperiți și se fierbe timp de 5 minute.
- Se îndepărtează tigaia de pe foc, apoi se încorporează brânza și se asezonează cu nucșoară, sare și piper.
- Treceți amestecul prin blender pentru a obține o textură cremoasă.
- Serviți cu brânză rasă pe deasupra, ceapa verde și piper.
- Supa se poate păsatra la congelator timp de 3 luni.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu