Lapte de cocos, citrice și condimente într-o bol inedit cu supă.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 4
Ingrediente:
- 2 linguri ulei măsline
- 2 cepe, feliate
- 450 g morcov tocat
- 1 lingură garam masala
- 1 bucată ghimbir cât degetul mare, dată pe răzătoare
- sucul de la 1 portocală
- 1 l stoc legume
- 200 ml lapte de cocos cu conținut scăzut de grăsime
- 400 g fasole scursă și clătită
- 2 linguri coriandru tocat
Modalitate de preparare:
- Încălziți uleiul într-o oală și gătiți ceapa și morcovii timp de 15 minute până când se înmoaie.
- Adăugați garam masala și ghimbirul și gătiți încă 1 minut.
- Adăugați sucul de portocale și stocul de legume.
- Aduceți supa în punctul de fierbere.
- Încorporați laptele de cocos.
- Treceți supa prin blender până devine o compoziție cremoasă.
- Adăugați fasolea și coriandru.
- Serviți supa caldă.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu