1. Pune caisele uscate si inele de mar la inmuiat in apa doar cat sa le acopere peste noapte. Scurge fructele, pastrand lichidul. Adauga apa peste lichid pana se fac 500ml. Taie fructele.
2. Incalzeste uleiul intr-o oala si prajeste morcovul, ceapa si praful de curry pana ce ceapa devina translucida. Adauga zeama, lichidul pastrat, fructele taiate, stafidele si mierea.
3. Asezoneaza cu sare si piper si lasa la fiert timp de o ora sau pana se inmoaie fructele. Pune amestecul la blender. Pune mixtura in oala, incalzeste si asezoneaza. Garniseste cu inele de mar.
125g de caise uscate
125g inele de mar uscat
100g de unt
2 morcovi rasi
2 cepe rase
10g de praf de curry
1,5 l de zeama de pui
100g de stafide, taiate
20g de miere
Sare si piper negru proaspat dupa gust
Inele de mar uscat pentru garnisire
Adaugă comentariu