Home » Supe și ciorbe » Supă de găină cu legume
Supe și ciorbe

Supă de găină cu legume

Spală carnea şi pune-o la fiert în apă rece cu sare (3l). Spumuieşte cât mai des. Între timp, curăţă, spală şi toacă legumele: rădăcinoasele, cubuleţe, la fel şi ceapa, iar ardeii, fâşii.

Când carnea nu mai lasă spumă şi supa e limpede, scoate bucăţile de găină, dezosează-le bine şi pune carnea la loc în supă. Adaugă rădăcinoasele tocate şi ceapa.

Lasă să fiarbă împreună încă vreo 20 de minute. Adaugă acum ardeii şi roşiile tăiate şi mai lasă la foc potrivit încă 15-20 de minute. Serveşte supa cu cimbru verde deasupra şi felii de pâine prăjită. 

Sugestie : Încearcă şi varianta cu tarhon. În loc de cimbru, la servire, pune în fiecare bol de supă câteva frunzuliţe de tarhon tăiate mărunt.

credit foto: Photoland/Photocuisine

 

Supă picantă de porc

 

 

Poza principala

supa_mica.jpg

1 spată de găină 

2 cepe

1 ardei gras roşu

1 ardei gras verde

1 morcov

1 păstârnac

1 ţelină mică

1 morcov

1 crenguţă de cimbru verde

1 cutie de roşii în bulion

sare

piper

 

Ciorba de miel

Supa, ciorba cu legume pot fi considerate mâncarea completă. Cu de toate în ea, poate fi mâncată liniştit la prânz sau seara.
Numar de portii
8
Facebook Comments

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE