Home » Supe și ciorbe » Supă de gulii
Supe și ciorbe

Supă de gulii

Când nu știi cum să mai pregătești guliile, o supă ar fi soluția ideală.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Ingrediente:

  • 400 g măruntaie de pui
  • 2-3 gulii mari
  • 150 g morcov
  • 1/2 țelină
  • 30 g orez
  • 1 ceapă mică
  • 1 ou
  • 100 ml smântână lichidă
  • pătrunjel proaspăt

Modalitate de preparare:

  1. Fierbeți carnea în 2 l apă cu sare, până când aceasta este fragedă.
  2. Guliile curățate se dau pe răzătoare și se adaugă la supă când carnea este fiartă, împreună cu morcovul tăiat rondele, ceapa tocată și țelina feliată.
  3. Mențineți pe foc 40 de minute, după care adăugați orezul și îndepărtați carnea.
  4. Condimentați după gust și dregeți cu oul bătut și amestecat cu smântâna lichidă.
  5. Treceți supa prin blender sau serviți-o ca atare, acrită cu zeamă de lămâie.
  6. Înainte de servire adăugați pătrunjel tocat.

Credit Foto: 123RF

*Imaginile sunt cu titlu de prezentare

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.