Când nu știi cum să mai pregătești guliile, o supă ar fi soluția ideală.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Ingrediente:
- 400 g măruntaie de pui
- 2-3 gulii mari
- 150 g morcov
- 1/2 țelină
- 30 g orez
- 1 ceapă mică
- 1 ou
- 100 ml smântână lichidă
- pătrunjel proaspăt
Modalitate de preparare:
- Fierbeți carnea în 2 l apă cu sare, până când aceasta este fragedă.
- Guliile curățate se dau pe răzătoare și se adaugă la supă când carnea este fiartă, împreună cu morcovul tăiat rondele, ceapa tocată și țelina feliată.
- Mențineți pe foc 40 de minute, după care adăugați orezul și îndepărtați carnea.
- Condimentați după gust și dregeți cu oul bătut și amestecat cu smântâna lichidă.
- Treceți supa prin blender sau serviți-o ca atare, acrită cu zeamă de lămâie.
- Înainte de servire adăugați pătrunjel tocat.
Credit Foto: 123RF
*Imaginile sunt cu titlu de prezentare
Facebook Comments
Adaugă comentariu