Home » Supe și ciorbe » Supa de kale cu mar si nuci
Supe și ciorbe

Supa de kale cu mar si nuci

Foto
Thinkstock/ getty images
Când credeai că ai folosit varza kale în toate combinațiile, apare o rețetă inedită.
supa_de_kale_cu_mar.jpg

Dificultate; ușor

Timp de preparare: rapid 

Porții: 2

Ingrediente:

  • 8 nuci rupte în bucăți
  • 1 ceapă tocată fin
  • 2 morcovi, dați pe răzătoare
  • 2 mere necurățate și tocate fin
  • 1 lingură oțet din cidru de mere
  • 500 ml supă de legume
  • 200 g varză kale, tocată
  • 200 g chipsuri mere uscate

  Modalitate de preparare:

  1. Într-o tigaie gătiți nucile pentur 2-3 minute, având grijă să nu se ardă.
  2. Îndepărtați de pe sursa de foc și lăsați-le să se răcească.
  3. Într-o oală de supă combinați ceapa, morcovii, merele, oțetul și supa de legume.
  4. Aduceți în punctul de fierbere și lăsați-le 10 minute, amestecând ocazional.
  5. Când ceapa este translucidă, iar merele încep să se înmoaie, adăugați varza kale tocată și de la care ați îndepărtat partea fibroasă, apoi lăsați pe foc pentru încă 2 minute.
  6. Transferați supa într-un blender și pulsați până obțineți o consistență cremoasă.
  7. Serviți supa cu nuci prăjite și chipsuri de mere deshidratate. 

  

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.