Foto
Thinkstock/ getty images
Când credeai că ai folosit varza kale în toate combinațiile, apare o rețetă inedită.

Dificultate; ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 2
Ingrediente:
- 8 nuci rupte în bucăți
- 1 ceapă tocată fin
- 2 morcovi, dați pe răzătoare
- 2 mere necurățate și tocate fin
- 1 lingură oțet din cidru de mere
- 500 ml supă de legume
- 200 g varză kale, tocată
- 200 g chipsuri mere uscate
Modalitate de preparare:
- Într-o tigaie gătiți nucile pentur 2-3 minute, având grijă să nu se ardă.
- Îndepărtați de pe sursa de foc și lăsați-le să se răcească.
- Într-o oală de supă combinați ceapa, morcovii, merele, oțetul și supa de legume.
- Aduceți în punctul de fierbere și lăsați-le 10 minute, amestecând ocazional.
- Când ceapa este translucidă, iar merele încep să se înmoaie, adăugați varza kale tocată și de la care ați îndepărtat partea fibroasă, apoi lăsați pe foc pentru încă 2 minute.
- Transferați supa într-un blender și pulsați până obțineți o consistență cremoasă.
- Serviți supa cu nuci prăjite și chipsuri de mere deshidratate.
Facebook Comments
Adaugă comentariu