Încearcă o altfel de supă, bogată în vitamine, folosind un superaliment precum este varza kale.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 2
Ingrediente:
- 8 nuci rupte în bucăți
- 1 ceapă fin tocată
- 2 morcovi dați pe răzătoare
- 2 mere roșii fin tocate
- 1 lingură oțet de cidru
- 500 ml stoc de legume
- 200 g kale tocate
- 20 g mere uscate
Modalitate de preparare:
- Într-o tigaie antiaderentă gătiți nucile timp de 2-3 minute, până când sunt prăjite, întorcându-se în mod frecvent, astfel încât acestea să nu se ardă.
- Luați nucile de pe foc și lăsați-le să se răcească.
- Puneți ceapa, morcovii, merele, oțetul și stocul de legume într-o cratiță mare și aduceți în punctul de fierbere. Se reduce căldura și se fierbe timp de încă 10 minute, amestecând din când în când.
- Odată ce ceapa este translucidă și merele începe să se înmoaie, se adaugă kalele și se fierbe timp de încă 2 min.
- Se transferă cu grijă într-un blender și se amestecă până când devine cremoasă.
- Se toarnă în boluri și se servește cu o mână de nuci prăjite, și eventual chips-uri de mere.
Credit Foto: 123RF
*Imaginile sunt cu titlu de prezentare
Facebook Comments
Adaugă comentariu