Home » Supe și ciorbe » Supă de legume asiatică
Supe și ciorbe

Supă de legume asiatică

supa de legume asiatica

Un amestec de morcovi, varză și țelină pentru o supă aromată în stil asiatic, potrivită atât pentru prânz, cât și pentru cină.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

 

Ingrediente (4 porții)

  • 1,2 l supă din carne de vită sau pui
  • 100 g morcovi tăiați cuburi
  • 50 g varză albă tăiată mărunt
  • 50 g țelină
  • 50 g ceapă
  • sare
  • piper măcinat
  • scorțișoară
  • 1 vârf cuțit nucșoară
  • 1/2 lingură sos de soia

Modalitate de preparare:

  1. Se fierbe supa de carne, apoi se adaugă morcovii, varza, țelina și ceapa împreună cu condimentele.
  2. Se fierbe 20 de minute la foc mic.
  3. Se condimentează cu sosul de soia.

 

Poftă bună!

 

Încearcă și: Salată de pui cu semințe de dovleac

 

Sursă foto: 123RF

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE