Un amestec de morcovi, varză și țelină pentru o supă aromată în stil asiatic, potrivită atât pentru prânz, cât și pentru cină.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Ingrediente (4 porții)
- 1,2 l supă din carne de vită sau pui
- 100 g morcovi tăiați cuburi
- 50 g varză albă tăiată mărunt
- 50 g țelină
- 50 g ceapă
- sare
- piper măcinat
- scorțișoară
- 1 vârf cuțit nucșoară
- 1/2 lingură sos de soia
Modalitate de preparare:
- Se fierbe supa de carne, apoi se adaugă morcovii, varza, țelina și ceapa împreună cu condimentele.
- Se fierbe 20 de minute la foc mic.
- Se condimentează cu sosul de soia.
Poftă bună!
Încearcă și: Salată de pui cu semințe de dovleac
Sursă foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu