Home » Supe și ciorbe » Supă de linte cu portocale
Supe și ciorbe

Supă de linte cu portocale

Alegeri delicioase și sănătoase cu supă de linte, portocale și morcovi.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 4

Supă de linte

Ingrediente:

  • 1 linguriță semințe chimen
  • 2 lingurițe semințe coriandru
  • 1 ceapă tocată
  • 200 g morocovi, tăiați cuburi
  • 75 g linte roșie
  • 300 ml suc portocale
  • 2 linguri iaurt
  • coriandru tocat pentru ornat
  • 600 ml stoc vegetal

Modalitate de preparare:

  1. Zdrobiți semințele într-un mojar, apoi prăjiți-le timp de 2 minute într-o tigaie mare până când se rumenesc ușor.
  2. Adăugați ceapa, morcovii, lintea, stocul de legume și sucul de portocale.
  3. Adăugați condimentele și aduceți supa în punctul de fierbere.
  4. Acoperiți cu un capac și lăsați-o timp de 30 de minute.
  5. Transferați supa într-un procesor de alimente și pulsați până la omogenizare.
  6. Distribuiți supa în boluri și serviți cu iaurt și coriandru tocat.
  7. Serviți imediat.

Autor: Daniela Niculi

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.