Calesti ceapa taiata marunt si zarzavaturile,curatate si taiate marunt,in unt,iar dupa 2 minute,adaugi apa.Cand incepe sa fiarbe,adaugi maruntaiele de pui,foaia de dafin,piperul boabe si sare.Lasi sa fiarba si,cand au fiert bine toate,amesteci galbenusul cu faina si smantana si le adaugi in supa.La final,adaugi patrunjelul verde tocat,plinde vitamina C,sau o lasi simpla.
maruntaie de la 2 pui
1 legatura zarzavat
1 ceapa
1 lingurita unt
1 lingura faina
100g smantana
piper boabe
1 foaie dafin
1 galbenus
sare
2 l apa
1 legatura patrunjel verde
1 legatura zarzavat
1 ceapa
1 lingurita unt
1 lingura faina
100g smantana
piper boabe
1 foaie dafin
1 galbenus
sare
2 l apa
1 legatura patrunjel verde
Numar de portii
6
Calorii
Facebook Comments
Adaugă comentariu