Supe și ciorbe Vegetarian & vegan

Supa de mazare verde

Text
Supa de mazare verde
Sursa
Burda România
Foto
Burda România, Mihai Nicolae
supa_de_mazare_verde_img_5703.jpg

Ingrediente

500 g mazăre verde
1 salată verde
puțin spanac
1 bucățică de unt
pătrunjel verde
sare

Mod de preparare

Pui boabele de mazăre să fiarbă împreună cu salata și spanacul în 2 1/2 l de apă fierbinte și adaugi și un praf de sare.

După circa 3/4 oră, când mazărea este bine fiartă, o treci prin sită, păstrând 2 linguri de mazăre fiartă, pentru a o adăuga la final în supă.

Subțiezi piureul rezultat cu zeama din supă, îl mai lași să fiarbă puțin, apoi adaugi verdeața, o bucățică de unt și mazărea păstrată.

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE