1. Clateste mazarea bine. Pune ceapa, usturoiul, morcovii si telina intr-o oala. Plaseaza rasolul de porc deasupra, dupa care pune mazarea. Adauga brandy-ul. Dupa ce da in clocot lasa la fiert timp de 10 minute.
2. Adauga zeama, praprika, frunzele de dafin si lasa la fiert timp de doua ore la foc mic pana se inmoaie mazarea.
3. Adauga sosul de soia si patrunjelul, asezoneaza cu sare si piper si mai lasa inca 10 minute la fiert. Scoate rasolul si taie carnea de pe os.
4. Taie carnea in bucati mici si pune-o din nou in supa de mazare. Garnieste cu cartofi copti in coaja.
750g de mazare
1 ceapa mare, taiata
1 catel de usturoi, taiat marunt
2 morcovi mari, rasi
2 tulpini de telina, taiate marunt
1 rasol afumat de porc
50ml de brandy
3l de zeama de legume
5g de paprika
2 frunze de dafin
15ml de sos de soia
5g de patrunjel proaspat tocat
Sare si piper negru proaspat dupa gust
Cartofi copti in coaja pentru garnisire
Adaugă comentariu