Home » Supe și ciorbe » Supă de mere
Supe și ciorbe

Supă de mere

Îndrăznește cu o supă diferită pentru zile friguroase!

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Ingrediente:

  • 200 g măruntaie de pui
  • 1 ceapă
  • 700 g mere
  • 1 gălbenuș
  • 100 ml smântână lichidă
  • frunze de pătrunjel
  • zeamă de lămâie
  • sare
  • 20 g unt

Modalitate de preparare:

  1. Carnea spălată și curățată se pune la fiert în 2 l de apă, sare și ceapa tăiată în jumătate.
  2. Când carnea este fiartă se scoate ceapa împreună cu carnea și se adaugă merele tăiate.
  3. Fierbeți nu mai mult de 10 minute.
  4. Treceți supa prin blender, adăugați untul și potriviți gustul cu sare.
  5. Dregeți cu smântâna lichidă combinată cu gălbenușul, adăugați zeamă de lămâie și presărați frunze de pătrunjel.

Credit Foto: 123RF

*Imaginile sunt cu titlu de prezentare

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.