Îndrăznește cu o supă diferită pentru zile friguroase!
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Ingrediente:
- 200 g măruntaie de pui
- 1 ceapă
- 700 g mere
- 1 gălbenuș
- 100 ml smântână lichidă
- frunze de pătrunjel
- zeamă de lămâie
- sare
- 20 g unt
Modalitate de preparare:
- Carnea spălată și curățată se pune la fiert în 2 l de apă, sare și ceapa tăiată în jumătate.
- Când carnea este fiartă se scoate ceapa împreună cu carnea și se adaugă merele tăiate.
- Fierbeți nu mai mult de 10 minute.
- Treceți supa prin blender, adăugați untul și potriviți gustul cu sare.
- Dregeți cu smântâna lichidă combinată cu gălbenușul, adăugați zeamă de lămâie și presărați frunze de pătrunjel.
Credit Foto: 123RF
*Imaginile sunt cu titlu de prezentare
Facebook Comments
Adaugă comentariu