Home » Supe și ciorbe » Supă de năsturel și spanac
Supe și ciorbe

Supă de năsturel și spanac

Verde, primăvăratică și nutritivă. Încearcă o supă de năsturel la tine acasă.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 4

Ingrediente:

  • 2 linguri ulei măsline
  • 1 ceapă curățată și fin tocată
  • 1 cartof mic, curățat și tocat
  • 300 g năsturel, spălat și curățat
  • 100 g baby spanac
  • 800 ml fond de legume
  • sare
  • piper măcinat
  • zeamă de lămâie (opțional)
  • smântână pentru a servi (opțional)

Modaliate de preparare:

  1. Încinge uleiul într-o oală mai mare.
  2. Adaugă ceapa  împreună cu cartoful și călește-le ușor, timp de 10 minute până când se înmoaie, având grijă să nu se rumenească.
  3. Adaugă năsturelul și spanacul, apoi toarnă suficientă supă pentru a acoperi legumele.
  4. Pune oala pe foc pentru a aduce în punctul de fierbere.
  5. Asezonează cu sare și piper, iar după gust cu zeamă de lămâie.
  6. Menține pe foc până când verdețurile se înmoaie.
  7. Cu ajutorul unui blender, pasează supa, apoi transferă într-un castron și acoperă cu folie alimentară.
  8. Lasă supa la rece 4 ore înainte de servire.
  9. Se poate servi cu smântână.

Credit Foto: 123RF

*Imaginile sunt cu titlu de prezentare

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.