Verde, primăvăratică și nutritivă. Încearcă o supă de năsturel la tine acasă.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 4
Ingrediente:
- 2 linguri ulei măsline
- 1 ceapă curățată și fin tocată
- 1 cartof mic, curățat și tocat
- 300 g năsturel, spălat și curățat
- 100 g baby spanac
- 800 ml fond de legume
- sare
- piper măcinat
- zeamă de lămâie (opțional)
- smântână pentru a servi (opțional)
Modaliate de preparare:
- Încinge uleiul într-o oală mai mare.
- Adaugă ceapa împreună cu cartoful și călește-le ușor, timp de 10 minute până când se înmoaie, având grijă să nu se rumenească.
- Adaugă năsturelul și spanacul, apoi toarnă suficientă supă pentru a acoperi legumele.
- Pune oala pe foc pentru a aduce în punctul de fierbere.
- Asezonează cu sare și piper, iar după gust cu zeamă de lămâie.
- Menține pe foc până când verdețurile se înmoaie.
- Cu ajutorul unui blender, pasează supa, apoi transferă într-un castron și acoperă cu folie alimentară.
- Lasă supa la rece 4 ore înainte de servire.
- Se poate servi cu smântână.
Credit Foto: 123RF
*Imaginile sunt cu titlu de prezentare
Facebook Comments
Adaugă comentariu