Home » Supe și ciorbe » Supă de năut cu chorizo
Supe și ciorbe

Supă de năut cu chorizo

Simplu și gustos, supă cu năut și cârnați chorizo în doar 15 minute.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 4

Ingrediente:

  • 1 conservă X 400 g roșii tocate
  • 100 g cârnați chorizo
  • 150 g varză creață
  • câțiva fulgi ardei iute
  • 400 g năut la conservă, scurs și clătit
  • 1 cub concentrat supă de pui
  • pâine proaspătă frecată cu usturoi pentru a servi

Modalitate de preparare:

  1. Plasați o tigaie mare pe sursa de foc și adăugați roșiile din conservă urmate de o cantitate de apă cât încape în conservă.
  2. Cât timp roșiile ating punctul de fierbere, tocați cârnații chorizo în felii și rupeți varza în fâșii.
  3. Adăugați în tigaie varza, cârnații, câțiva fulgi de ardei iute și năutul peste care sfărâmați cubul concentrat.
  4. Amestecați bine, acoperiți cu un capac și lăsați să fiarbă timp de 6 minute la foc iute.
  5. Distribuiți în boluri și serviți cu pâine frecată cu usturoi.

Credit Foto: 123RF

 

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.