Simplu și gustos, supă cu năut și cârnați chorizo în doar 15 minute.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 4
Ingrediente:
- 1 conservă X 400 g roșii tocate
- 100 g cârnați chorizo
- 150 g varză creață
- câțiva fulgi ardei iute
- 400 g năut la conservă, scurs și clătit
- 1 cub concentrat supă de pui
- pâine proaspătă frecată cu usturoi pentru a servi
Modalitate de preparare:
- Plasați o tigaie mare pe sursa de foc și adăugați roșiile din conservă urmate de o cantitate de apă cât încape în conservă.
- Cât timp roșiile ating punctul de fierbere, tocați cârnații chorizo în felii și rupeți varza în fâșii.
- Adăugați în tigaie varza, cârnații, câțiva fulgi de ardei iute și năutul peste care sfărâmați cubul concentrat.
- Amestecați bine, acoperiți cu un capac și lăsați să fiarbă timp de 6 minute la foc iute.
- Distribuiți în boluri și serviți cu pâine frecată cu usturoi.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu