Home » Supe și ciorbe » Supa de nuci
Supe și ciorbe

Supa de nuci

1. Incalzeste uleiul intr-o oala si prajeste ceapa si telina pana se inmoaie. Adauga cartofii, zeama, buchetul garni, sarea si piperul si lasa la fiert timp de 20 de minute sau pana ce cartofii sunt moi.

2. Indeparteaza buchetul garni si aduaga nucile in supa. Amesteca galbenusurile de ou cu laptele si toarna doua polonice de supa fierbinte amestecand continuu.

3. Adauga amestecul de ou in oala si amesteca la foc mediu pana ce mixtura se ingroasa. Ai grija ca supa sa nu inceapa sa fiarba. Garniseste cu felii de pastrama afumata de porc sau vita.

Poza principala

h_00819049.jpg

15g de unt

1 ceapa, taiata marunt

1 tulpini de telina, taiata marunt

2 cartofi, curatati si taiati marunt

500ml de zeama de pui

1 buchet garni

Sare si piper dupa gust

200g de nuci macadamia nesarate, taiate marunt

2 galbenusuri de ou

250ml de lapte

Felii de pastrama afumata pentru garnisire

Noi iti recomandam sa folosesti nuci de macadamia intrucat nucile obisnuite sunt foarte dificil de curatat si iti ocupa prea mult timp. Aceasta supa este ideala pentru inceputul mesei datorita gustului usor si neutru.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.