1. Incalzeste uleiul intr-o oala si prajeste ceapa si telina pana se inmoaie. Adauga cartofii, zeama, buchetul garni, sarea si piperul si lasa la fiert timp de 20 de minute sau pana ce cartofii sunt moi.
2. Indeparteaza buchetul garni si aduaga nucile in supa. Amesteca galbenusurile de ou cu laptele si toarna doua polonice de supa fierbinte amestecand continuu.
3. Adauga amestecul de ou in oala si amesteca la foc mediu pana ce mixtura se ingroasa. Ai grija ca supa sa nu inceapa sa fiarba. Garniseste cu felii de pastrama afumata de porc sau vita.
15g de unt
1 ceapa, taiata marunt
1 tulpini de telina, taiata marunt
2 cartofi, curatati si taiati marunt
500ml de zeama de pui
1 buchet garni
Sare si piper dupa gust
200g de nuci macadamia nesarate, taiate marunt
2 galbenusuri de ou
250ml de lapte
Felii de pastrama afumata pentru garnisire
Adaugă comentariu