- Într-o tigaie adăugați câteva linguri cu ulei de măsline.
- Adăugați ceapa, tulpina de țelină, usturoiul și rozmarinul.
- Căliți-le la foc mic pentru 20 de minute la foc mic, până când sunt legumele moi.
- Scurgeți năutul și adăugați-l peste legume, apoi turnați supa de pui.
- Fierbeți totul la foc mic pentru 30 de minute.
- Păstrați într-un bol, jumătate din cantitatea de năut din supă și restul cantității zdrobiți-o în robotul de bucătărie.
- Turnați piureul obținut înapoi în oală, împreună cu boabele de năut păstrate și pastele făinoase.
- Fierbeți până când pastele sunt gata.
- Serviți supa cu pătrunjel tocat.
Credit Foto: Thinkstock/getty images
Poza principala
- 1 ceapă mică, tocată
- 1 tulpină țelină, tocată mărunt
- 1 cățel usturoi, tocat
- ulei măsline
- frunzele de la 1 crenguță de rozmarin
- 2 conserve de năut X 400 g
- 500 ml supă pui ( sau legume pentru varianta de post )
- 100 g paste făinoase mici
- sare
- piper măcinat
- pătrunjel tocat
O supă aromată și sățioasă, ideală pentru masa de prânz în familie.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu