Home » Supe și ciorbe » Supa de patrunjel cu galuste de somon
Supe și ciorbe

Supa de patrunjel cu galuste de somon

Somonul gătit la aburi se lasă să se răcească. Se taie în cuburi, se sărează după gust, se adaugă albușul și se amestecă bine ingredientele până la obținerea unui piure fin.
Treptat se adaugă 50 ml smântână.
Compoziția rezultată se trece printr-o sită și se lasă la frigider 2 ore.
Ceapa se călește în 30 g unt, se adaugă supă de pește și se fierbe 5 minute.
Se adaugă smântâna.
Pătrunjelul se toacă mărunt, se adaugă restul de unt și împreună cu câteva linguri de supă se pun in blender pentru a fi mixate.
Se toarnă peste supă amestecul obținut.
Cu o lingurița din compoziția de pește se fac găluște mici și se fierb în apă cu sare pentru 5 minute.
Supa se servește cu unt sărat si cu găluștele de somon.
Se condimentează cu sare și piper după gust.

Credit foto: Fotolia/ Viktorija

 

Poza principala

supa_patrunjel_galuste_peste.jpg

80 g somon
sare
piper
1 albuș
250 ml smântână
1 ceapă
60 g unt
200 ml supă pește
3-4 legături pătrunjel

Încearcă o supă mai puțin obișnuită bogată în vitamina C, aromată și îndrăzneață!
Numar de portii
2
Calorii
530
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.