Caliti prazul, morcovul si telina in ulei pana se inmoaie. Adaugati sofranul, cimbrul, dafinul si usturoiul si prajiti pentru cateva secunde, amestecand.
Adaugati rosiile, pestele si zeama de peste si fierbeti pentru 20 de minute. Puneti apoi fructele de mare si scoicile si fierbeti pana cand scoicile se deschid, iar fructele de mare sunt moi (aruncati scoicile ramase nedeschise).
Potriviti de sare si piper, apoi presarati patrunjel si coaja de lamaie.
3 fire de praz, taiate fin
2 morcovi, tocati
2 tulpini de telina, tocate
100 ml ulei de masline
cateva fire de sofran
cateva fire de cimbru
1 frunza de dafin
2 catei de usturoi, tocati
1 cutie de pulpa de rosii, tocate
750 g peste alb, fara piele, taiat cubulete
1.5 l zeama de peste
500 g fructe de mare
250 g scoici
45 g patrunjel, tocat
10 g coaja de lamaie
Adaugă comentariu