- Rupeți carnea de crab și îndepărtați orice rest de carapace.
- Într-un bol, bateți albușurile până încep să prindă consistența unei spume.
- Adăugați-le peste carnea de crab.
- Turnați făina de porumb și amestecați bine.
- Vărsați supa într-o cratiță, adăugați ghimbirul și lăsați la foc mic să atingă punctul de fierbere.
- Adăugați porumbul și lăsați să clocotească câteva minute.
- Adăugați amestecul cu crab, sare și piper după gust.
- Lăsați supa să fiarbă la foc mic, amestecând când și când până când supa începe să se îngroașe.
- Distribuiți supa în boluri și serviți cu ceapă verde tocată fin.
Credit Foto: 123RF
Poza principala
- 150 g carne de crab albă
- 2 albușuri de ou
- 1 lingură făină de porumb, amestecată cu 2 linguri de apă
- 1,3 l supă de pui
- 2,5 cm rădăcină de ghimbir, curățată și rasă
- 1 conservă ( 225 g ) porumb dulce
- sare
- piper măcinat
- 2 fire ceapă verde, feliate fin
Meniul chinezesc, o adevărată explozie de arome.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments
Adaugă comentariu