Home » Supe și ciorbe » Supa de porumb dulce si crab
Supe și ciorbe

Supa de porumb dulce si crab

  1. Rupeți carnea de crab și îndepărtați orice rest de carapace.
  2. Într-un bol, bateți albușurile până încep să prindă consistența unei spume.
  3. Adăugați-le peste carnea de crab.
  4. Turnați făina de porumb și amestecați bine. 
  5. Vărsați supa într-o cratiță, adăugați ghimbirul și lăsați la foc mic să atingă punctul de fierbere.
  6. Adăugați porumbul și lăsați să clocotească câteva minute.
  7. Adăugați amestecul cu crab, sare și piper după gust.
  8. Lăsați supa să fiarbă la foc mic, amestecând când și când până când supa începe să se îngroașe.
  9. Distribuiți supa în boluri și serviți cu ceapă verde tocată fin. 

  Credit Foto: 123RF

Poza principala

supa_de_porumb_dulce_si_crab.jpg

  • 150 g carne de crab albă
  • 2 albușuri de ou
  • 1 lingură făină de porumb, amestecată cu 2 linguri de apă
  • 1,3 l supă de pui
  • 2,5 cm rădăcină de ghimbir, curățată și rasă
  • 1 conservă ( 225 g ) porumb dulce
  • sare
  • piper măcinat
  • 2 fire ceapă verde, feliate fin
Meniul chinezesc, o adevărată explozie de arome.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE