1. Incalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius. Pune ardeii grasi si pulpele de pui la cuptor in tavi diferite si tine-le la copt aproximativ 40 de minute. Intoarce ardeii dupa 20 minute pe partea cealalta.
2. Asezoneaza pulpele cu sare si piper. Scoate ardeii si puiul din cuptor. Pune ardeii intr-un vas si acopera-i cu folie. Dupa 15 minute, decojeste-i si scoate semintele. Taie-i in felii. Indeparteaza pielea de pe pui si dezoseaza-l. Taie carnea in bucati mari.
Supa de pui cu porumb
3. Incalzeste uleiul intr-o tigaie. Adauga ceapa si caleste pana devine aurie. Adauga ardeii copti si usturoiul. Amesteca bine. Adauga zeama, puiul si frunzele de busuioc. Asezoneaza cu sare si piper. Lasa la fiert timp de 5 minute.
4. Pune amestecul in castroane si serveste supa de pui cu paine calda.
12 ardei rosii copti
10 pulpe superioare de pui
Sare si piper
30ml de ulei de masline
1 ceapa taiata marunt
2 catei de usturoi, taiati marunt
1,5l de zeama de pui
Un manunchi de frunze de busuoic, rupte
Adaugă comentariu